Stiri, noutati | Lansare parfum ANAMARIA PRODAN by LELAS
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
19167
post-template-default,single,single-post,postid-19167,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Lansare parfum ANAMARIA PRODAN by LELAS

Lansare parfum ANAMARIA PRODAN by LELAS

Anamaria Prodan și-a lansat o colecție de parfumuri de lux, unul de zi și celălalt de seară, fiind create în colaborare cu Casa Lelas. Impresara sportivă l-a descris ca fiind un parfum unic pentru persoanele unice, notele acestuia irezistibile fiind realizate folosind metode magice. Parfumul este unul cu iz arăbesc, gen oriental, unisex. Sticla este o operă de artă, fiind încrustrată în ceramică.

Astfel, Anamaria Prodan și-a lansat propriul parfum, după modelul celebrităților Paris Hilton, Lady Gaga, Kim Kardashian ori Beyonce, agentul FIFA și-a mai împlinit un vis, acela de a-și vedea numele pe o nouă esență de parfum. Data de 12 mai 2022, a însemnat lansarea oficială pentru prima gamă de parfumuri – „Anamaria Prodan by LELAS”. La petrecerea elegantă au participat si au facut senzatie, Sarah și Laurențiu Jr., care au fost foarte fericiți pentru reușita mamei lor.

Personalități de marcă din toate ramurile vieții sportive, artistice, de afaceri și sociale din România, au fost prezenți intr-o locație de vis – Bokaa – situat pe malul lacului Buftea, la mică distantă de Bucuresti, intr-un splendid parc natural cu arbori seculari si grădini amenajate in deplin respect pentru natură, ce a gazduit evenimentul de lux al impresarei de fotbal, Anamaria Prodan. Elisabeta Lipă, Adelina Pestriţu, Ianna Novac, Adela Diaconu sunt doar o parte din invitatii ce i-au fost alături celebrei impresare.

Intr-un decor de poveste , în care s-au evidențiat eleganța și distincția invitaților, a fost lansat intr-o atmosferă caldă și relaxantă, pe acordurile tarafului Viorel Bogateanu și a impresionantului recital al Ambasadorului Romaniei prin sunet – Nicolae Voiculet, parfumul oriental semnat Anamaria Prodan.

„Anamaria Prodan by LELAS”, un parfum la care s-a lucrat mult timp. opt luni pentru a obține calitatea si aroma perfectă care să poarte marca impresarului.

Parfumul Anamaria Prodan by Lelas poate fi comandat oriunde in lume direct de pe site ul www.irezistibil.com sau poate fi achiziționat din Parfumeriile Lelas, din Băneasa Shopping Center.
https://www.irezistibil.com/product-page/anamaria-prodan-night-85ml-by-lelas
https://www.irezistibil.com/product-page/anamaria-prodan-by-lelas

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.