Stiri, noutati | Maria Adela Diaconu face apel pentru susținerea turismului românesc #AjutăTurismulRomânesc
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
19047
post-template-default,single,single-post,postid-19047,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Maria Adela Diaconu face apel pentru susținerea turismului românesc #AjutăTurismulRomânesc

La jumătatea lunii martie, Maria Adela Diaconu a lansat campania #SăFimUniti #CumpărăRomânește, ce are ca scop susținerea producătorilor și serviciilor românești. Trecem prin vremuri grele pe care nici măcar nu ni le-am fi imaginat la inceputul acestui an. Cei care au fost corecți în această perioadă și nu au speculat nevoile oamenilor, cei care au luptat să își păstreze cu orice preț angajații și au incercat să reusească să supravietuiască împreună acestor vremuri gri… ei vor fi cei care vor izbândi. Din pacate si turismul romanesc trece prin cea mai grea perioada a sa si are nevoie de sustinere, atat din partea Guvernului, cat si a romanilor.

„ Trebuie să fim patrioți mai ales în această perioadă grea, iar cel mai simplu mod prin care și noi putem ajuta este de a cumpăra produsele și serviciile ce aparțin economiei românești.

Fiecare dintre noi putem sa punem umarul la consolidarea turismului romanesc, practicandu-l. Turismul este cel mai afectat sector economic și se află la un pas de colaps, atât la nivel național cât și mondial! Doar impreuna putem salva turismul romanesc de la dezastru, atunci cand se vor ridica restrictiile, sa vizitam Romania frumoasa si sa ne bucuram de ea.

Dacă noi cumpărăm un produs fabricat în România, susținem un producător autohton, care creează locuri de muncă în România, care plătește taxe și impozite statului român și care reinvesteste profitul tot în România. Astfel o să fie bine pentru toată lumea, pentru fiecare cetățean al acestei țări. Trebuie să învățam să cumpărăm produse românești ”, spune Maria Adela Diaconu.

„În același timp, așteptăm fairplay și de la antreprenorii români și anume: fără dublarea/triplarea prețurilor în această perioadă, produsele perisabile să fie proaspete și de calitate, curățenia și igiena să fie în permanență asigurate! Cu siguranță cine își va adapta serviciile, o să mențină calitatea și prețurile normale. Vor munci efectiv ca să își poată țină angajații, vor ieși mult mai puternici și întăriți din acest coșmar. Oamenii vor ține cont de omenia unora, însă îi vor și taxa pe cei care au mărit nejustificat prețurile și au scăzut calitatea”, susține fosta tenismena.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.