Stiri, noutati | Adela Diaconu și Filip George premiază valorile la Gala Performanței & Excelenței 2018
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18954
post-template-default,single,single-post,postid-18954,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Adela Diaconu și Filip George premiază valorile la Gala Performanței & Excelenței 2018

Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, Gala Performanței & Excelenței 2018 este dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățiile lor deosebite.

Aceste premii au deja o tradiție și sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care dorește să aducă în acest fel recunoaștere acelor personalități publice care s-au remarcat prin performanață și creativitate în domenii precum muzica, artele, campaniile sociale și umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty, media.
Prezentatorul Galei este Filip George, om de radio și televiziune, event planner de succes și PR.

Evenimentul din acest an se va desfășura într-un loc select, Ambasad’Or Events & Leisure, în data de 8 noiembrie 2018.

Printre personalitățile nominalizate în cadrul Galei Performanței și Excelentei 2018 se află

– Elisabeta Lipă
– Mirel Rădoi
– Ilie Năstase şi Nicolae Voiculeţ
– Ianis Hagi
– Camelia Potec
– Paula Seling
– Cătălin Botezatu
– Doina Melinte
– Anamaria Prodan Reghecampf
– Dana Săvuică
– Alina Eremia
– Radu Buzăianu şi Răzvan Zamfir (B1 Tv)
– Andra Miron (Realitatea Tv)
– Diana Munteanu
– Ilinca Vandici (Kanal D)
– Marian Olaianos
– Cristina Herea (RTV)
– Nicușor Stan
– Florentina Fântânaru (Antena 3)
– Ioana Călin
– Anca Bejan
– Simona Musca
– Cristina Chiriac
– Marina Almășan(TVR)
– Ioane Lee
– Mirela Vaida (Antena 1)
– Daiana Melinte
– Ana și Nicole Stan
– Bianca Drăghiciu
– Diana Bart (Prima Tv)
– Liviu Teodorescu

În edițiile precedente ale galei au fost premiate nume de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România. Între ele îi amintim pe Simona Halep, Andreea Marin, Octavian Bellu, Camelia Potec, Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Ana Maria Brânza, Cătălin Botezatu, Iuliana Tudor, Monica Roșu, Dragoș Pătraru, Mihai Leu, Dana Săvuică, Gabriel Cotabiță, Claudia Neghină, Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului și Brașovul Vechi, Anamaria Prodan Reghecampf, Cristina Herea, Diana Munteanu, Andreea Mantea, Nicuşor Stan, Laurențiu Reghecampf, Marian Drăgulescu, Monica Iagăr, Clara Ilie, Virgil Stănescu, Inna, Nicolae Voiculeț, Cristina Chiriac, Valentin Butnaru, Claudia Pavel, Bianca Drăgușanu, Victor Slav, Simona Pătruleasa, Giulia, Ilinca Vandici, Mădălin Ionescu, Simona Gherghe, trupa Amadeus, Vladimir Drăghia,

Despre Adela Diaconu, organizatoarea galei

Adela Diaconu a reușit în ultimii zece ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „Bv01Ade” , „Fashion Kids”, „Cooking Show”, „Ambasad’Or Play’” de la postul Nova TV, dar și prin organizarea de evenimente culturale și caritabile.

Fostă tenismenă, Adela Diaconu a ales calea jurnalismului de televiziune, în care activează de peste zece ani, și în care a adus un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu ca jurnalist să vadă dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, a adus în prim-plan reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări.
Aprecierile din partea publicului și a colegilor de breaslă au venit sub forma premiilor primite în cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune tv de lifestyle din România, pentru cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, pentru eleganță și stil în televiziune, pentru implicare în promovarea sănătății și sportului românesc în mass-media, diploma de excelență pentru producție tv, dar și trofeul „Femeia de succes” în 2015, 2016 și 2017.

Despre Filip George, prezentatorul galei

Filip-George , om de radio și de televiziune, dar și organizator de evenimente la nivel național, este una dintre figurile emblematice ale presei brașovene. Când nu stă de vorba cu personalități reprezentative ale mediului politic și de afaceri, Filip coordonează activitatea propriei agenții de organizare de evenimente, încheie parteneriate și pune la cale activități și evenimente pentru publicul brașovean și nu numai.
Absolvent al Facultății de Sociologie și Comunicare din cadrul Universității Transilvania din Brașov, Filip continuă să susțină prin activitatea sa mediul universitar brașovean și încurajează studenții și absolvenții să-și îndeplinească planurile de carieră.

Partenerii evenimentului: Ambasad’Or Events, Bv01Ade by Adela Diaconu, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, EFevents, Auto Schunn, Dacia Plant, Leonidas, Belli Siciliani, Cabina foto Prima, Clara Ilie PR Agency, Afri Cola , Sarto bespoke, Queen’s Flowers by Inna Events, Casa della mozzarella, Cotimanis Show,, Yofi Hair Academy, Frame Atelier, Photo Media Events, MD Film Makers, Luxury Photo Video, adeladiaconu.ro

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.