Stiri, noutati | ”La vie est belle” by Nausica, cea mai apreciata colectie de la Bucharest Fashion Week !
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18544
post-template-default,single,single-post,postid-18544,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

”La vie est belle” by Nausica, cea mai apreciata colectie de la Bucharest Fashion Week !

DGO_9488Noua colecție semnata Nausica si prezentata in cadrul Bucharest Fashion Week este plină de strălucire. Fiecare rochie e unică și transmite reinventarea noastră zilnică, puterea și mai ales, frumusețea noastră interioară. Designerul isi caracterizeaza tinutele astfel: ”O colecție plină de culoare, de frenezie, de lumină și căldură. Ceea ce vrea să transmită această colecție este dorința de a ne bucura cu adevărat, de fiecare moment al vieții noastre, de a vedea partea luminoasă și frumoasă a zilelor întunecate. Culoare, fluiditate, feminitate, dorința, visare…”.

DGO_9496Top modelele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia au fost vedetele prezentarii de moda, punand in valoare piesele vestimentare din ” La vie est belle”.

DGO_9586Nausica a debutat în modă în 1999, iar afacerea ei a crescut frumos, impunându-se cu succes pe piața românească si internationala. Portofoliul sau cuprinde participări la târguri internaționale, precum New Look of the Year, Model of the World, Fashion Days Strasbourg, Dusseldorf, Model of the Universe, iar creaţiile sale au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante festivaluri de moda nationale si internationale.

IMG_5873De-a lungul anilor a fost laureata cu distinctii precum „Cel mai bun designer pret-a-porter”, ”Cel mai original designer”, ”Designerul anului in Romania”. Francezii o numesc simbolul eleganței, si-a prezentat colectiile de-a lungul anilor la cele mai importante Festivaluri de moda internationale. Creatiile sale se disting prin orginalitate, te uimesc prin finetea materialului, a liniei cusaturii si a mesajului transmis. Creatiile ei exprima un suflu nou, o idee de extravaganta dusa spre cotele cele mai inalte.

No Comments

Post A Comment