Stiri, noutati | Nausica ~ Simbolul eleganței
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18477
post-template-default,single,single-post,postid-18477,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Nausica ~ Simbolul eleganței

Nausica a debutat în modă în anul 1999, iar afacerea ei a crescut frumos, impunându-se cu succes pe piața românească si internationala. Portofoliul sau cuprinde participări la târguri internaționale, precum New Look of the Year, Model of the World, Fashion Days Strasbourg, Dusseldorf, Model of the Universe, iar creaţiile sale au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante festivaluri de moda nationale si internationale.

3De-a lungul anilor a fost laureata cu distinctii precum „Cel mai bun designer pret-a-porter”, ”Cel mai original designer”, ”Cel mai bun designer de ready-to-wear”, ”Designerul anului in Romania”.

5Francezii o numesc simbolul eleganței, si-a prezentat colectiile de-a lungul anilor la cele mai importante Festivaluri de moda internationale. Creatiile sale se disting prin orginalitate, te uimesc prin finetea materialului, a liniei cusaturii si a mesajului transmis. Creatiile ei exprima un suflu nou, o idee de extravaganta dusa spre cotele cele mai inalte.
www.nausica.ro

8

9

10

11

14

15

16

No Comments

Post A Comment