Stiri, noutati | Liderul Organizatiei Femeilor Pro România Brașov este Maria Adela Diaconu
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
19051
post-template-default,single,single-post,postid-19051,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Liderul Organizatiei Femeilor Pro România Brașov este Maria Adela Diaconu

PRO România Brașov si-a desemnat oficial săptămâna aceasta președintele Organizației Județene Brașov a Femeilor PRO România. Este vorba de fosta sportiva de performanță , realizatorul si producatorul TV – Adela Diaconu. La intalnire au participat Președintele PRO Romania Brasov – deputatul Mihai Mohaci; Președintele Organziatiei Municipale Pro România Brasov – Liviu Lupu; Candidatul Pro România Brasov la Primăria Brasov – Sorin Susanu. Acestia se vor implica si vor sustine proiectele propuse de doamnele Pro Romania
prin Maria Adela Diaconu ~ Presedintele Organizatiei Femeilor Pro România Brasov

Actiunile Organizatiei Judetene a Femeilor Pro Romania Brasov vor viza comunitatea si categorii de oameni din medii sociale mai putin favorizate, precum copiii institutionalizati, minorii provenind din familii sarace, dar si acțiuni eficiente și constructive pentru problemele existente la nivelul societății românești (somaj, degradarea nivelului de pregatire profesionala a tinerilor, degradarea sistemului de sanatate, birocratia excesiva cu efect asupra domeniului antreperenorial romanesc etc).

”Sunt bucuros că am reușit să ne întâlnim cu Organizatia Femeilor Pro România Brasov, o echipă frumoasă formată din doamne cu experiență ce activeaza in diverse domenii de activitate.
Împreună dorim să dezbatem și să propunem cele mai importante proiecte cu impact social, feminin pentru municipiul și județul Brașov pe care să le ducem mai departe prin candidații la primării, consilii locale și Consiliul Județean.
Mă bucură faptul că Adela Diaconu, Președintele Organizației Județene de Femei PRO Romania Brasov, s-a alăturat echipei și sunt convins că împreună vom veni cu un nou suflu tânăr, cu profesioniști în administrația publică brașoveană și nu numai.” sustine deputatul Mihai Mohaci, Președintele PRO Romania Brasov

Fosta tenismena a declarat ca a intrat in politica cu constiinta curata, iar originile sale sunt strans legate de unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei – Brasovul. A avut sansa sa se nasca si sa copilareasca in vechiul colt romanesc al Brasovului – cartierul Schei. Diversitatea locului, istoria si identitatea culturala a acestuia si-au pus amprenta pe educatia si formarea sa ca om. Familia a educat-o si format-o ca sa aiba libertatea de a-si urma drumul in viata cu demnitate, sa mizeze mereu pe bunul simt si pe bunatatea fata de semeni. Sportul i-a intarit caracterul si a invatat-o sa puna accentul pe performanta in tot ceea ce intreprinde.

”La Pro Romania Brașov am gasit o echipa cu proiecte pertinente. Viziunea acesteia asupra dezvoltării comunității brașovene se identifică cu obiectivele mele de cetățean, care dorește să fie activ în comunitatea din care face parte și care vrea prin acțiunile sale să aducă un plus de valoarea acesteia. OFPR Brasov si-a propus să fie cât mai aproape de braşoveni, iar acolo unde nu poate soluţiona nevoile lor, să sesize autorităţile. Este una dintre formele de implicare în viaţa comunităţii. În Organizatia Femeilor Pro Romania Brasov avem doamne capabile, cu profesii prin care sunt mereu aproape de oameni, precum medici, învăţătoare, profesoare etc. Sunt persoane care îşi dăruiesc şi timpul liber pentru a realiza acţiuni sau evenimente pentru cetăţenii oraşului de sub Tâmpa.

Ca si inainte de a detine cu caracter simbolic această funcție, m-am implicat si o sa ma implic in actiuni sociale, sa fac voluntariat in sprijinul copiilor defavorizati sau cu afectiuni grave, sa promovez oamenii talentati si care aduc plus de valoare comunitatii brasovene si Romaniei. Eu cred că a te implica în politică înseamnă a lucra în folosul cetățenilor, a-i ajuta pe cei care au nevoie, a încerca să schimbi în bine mentalități și instituții, a crea punți de comunicare cu societatea. Imi doresc ca alături de oameni care cred în aceleași valori să facem ceva real.

De asemenea, ma bucur ca am reusit sa atrag alaturi de mine, la Organizatia Judeteana a Femeilor Pro Romania Brasov, doamne de succes ce au reusit in cariera prin propriile puteri, antreprenoare, medici, profesoare,sportive, inginere, studente si alte categorii ce contribuie la bunastarea societatii romanesti. Ne dorim ca acest nucleu sa se mareasca treptat si, foarte important, pana acum doamnele care au aderat la partid au venit convinse ca isi pot aduce aportul la nivel local si national, fara a conditiona prezenta in acest partid de functii importante sau alte beneficii”, declara Maria Adela Diaconu, presedinta Organizatiei Judeteane a Femeilor Pro Romania Brasov.

Maria Adela Diaconu sustine ca Partidul Pro Romania are ideologia care se pliaza pe centrul preocuparilor sale politice -apararea drepturilor omului, justitia sociala, egalitatea de sansa si in drepturi, sustinerea productiei locale si a accesului prioritar pe piata de desfacere, libertatea de expresie, dar si o cat mai eficienta atragere a fondurilor europene în România. Conform celor afirmate de presedinta OFPR Brasov, din noua calitate pe care o ocupa doreste sa genereze schimbari pe care le considera necesare în comunitate, fiind convinsa ca femeile pot găsi adesea soluțiile cele mai eficiente și constructive pentru problemele existente la nivelul societății românești (somaj, degradarea nivelului de pregatire profesionala a tinerilor, degradarea sistemului de sanatate, birocratia excesiva cu efect asupra domeniului antreperenorial romanesc etc), foarte multe dintre acestea deținînd capacitatea profesională și morală de a le pune în practică.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.