Stiri, noutati | Filip George: „Cumpăr produse și servicii românești“
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
19043
post-template-default,single,single-post,postid-19043,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Filip George: „Cumpăr produse și servicii românești“

Filip-George , om de radio și de televiziune, dar și organizator de evenimente la nivel național, este una dintre figurile emblematice ale presei brașovene. Când nu stă de vorba cu personalități reprezentative ale mediului politic și de afaceri, Filip coordonează activitatea propriei agenții de organizare de evenimente, EF Events, încheie parteneriate și pune la cale activități și evenimente pentru publicul brașovean și nu numai.
Absolvent al Facultății de Sociologie și Comunicare din cadrul Universității Transilvania din Brașov, Filip continuă să susțină prin activitatea sa mediul universitar brașovean și încurajează studenții și absolvenții să-și îndeplinească planurile de carieră.

Prezentatorul Tv s-a alaturat campaniei nationale #SăFimUniți #CumpărăRomânește , care are ca scop sustinerea producatorilor si serviciilor romanesti. Cel mai simplu mod prin care si noi putem ajuta este de a cumpara produsele si serviciile ce apartin economiei romanesti. Daca noi cumparam un produs fabricat in Romania, sustinem un producator autohton, care creeaza locuri de munca in Romania, care plateste taxe si impozite statului roman si care reinvesteste profitul tot in Romania, astfel o sa fie bine pentru toata lumea, pentru fiecare cetatean al acestei tari. Trebuie sa invatam sa cumparam produse romanesti.

„Împreună , uniți , vom trece cu bine peste aceasta perioada grea. România este țara mea și o prețuiesc. Încerc să mă bucur pe cât mai mult posibil de ce îmi oferă ea:
Îmi petrec timpul liber și vacanțele aici!
Cumpăr produse și servicii românești!
Vreau să cunosc și promovez cât mai mulți români care fac cinste comunităților lor!“ afirma prezentatorul tv , Filip George.

”Este o perioadă complicată, în care multe afaceri mici se luptă pentru supraviețuire. Este necesar sa renuntam la comoditate si sa cumparam de la ei, sa nu uitam si de cei care ne infrumuseteau si ne aduceau bucurii, insa acum au trebuit sa inchida efectiv si sa cumparam servicii – vouchere, pe care le vom folosi cand se va termina izolarea. Vedem cum multe afaceri de cartier s-au adaptat din mers ca sa supravietuiasca si pana isi fac site-uri putem face lista online sau telefonic si sa le trimitem ce ne dorim și primim produsele la usa, contra unui mic comision pentru transport, insa merita daca calculam combustibilul sau timpul pierdut, plus factorii de risc la care ne expunem zilele acestea.

In acelasi timp, asteptam fairplay si de la antreprenorii romani si anume: NU dublarea – triplarea preturilor in aceasta perioada , produsele perisabile sa fie proaspete si de calitate, curatenia si igiena sa fie in permanenta asigurate! Cu siguranta cine isi va adapta serviciile, o sa mentina calitatea si preturile normale, vor munci efectiv ca sa isi poata tina angajatii, vor iesi mult mai puternici si intariti din acest cosmar. Oamenii vor tine cont de omenia unora, insa ii vor si taxa pe cei care au marit nejustificat preturile si au scazut calitatea.” afirma initiatoarea campaniei, Adela Diaconu

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.