Stiri, noutati | Rebeka Mirica a fost laureată cu distincția „Viitorul Tenisului Romanesc”
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
19022
post-template-default,single,single-post,postid-19022,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Rebeka Mirica a fost laureată cu distincția „Viitorul Tenisului Romanesc”

Rebeka Mirica a fost laureată cu distincția „Viitorul Tenisului Romanesc” pentru performante promitatoare in tenisul de juniori, in cadrul Galei Performanței & Excelenței 2019.

Exceleaza in sport, arte si modeling la o varsta la care tinerii de seama ei traiesc intr-o lume virtuala si nu reusesc sa isi gaseasca calea. Rebeka Mirica a avut sansa ca parintii sai, Ramona si Virgil, inca de la varsta de 5 ani, sa o indrume catre mai multe activitati si sporturi.

A practicat balet, inot, pian, ski, chitara, dans insa a ales tenisul. Pentru ea, cel mai nobil sport din lume inseamna totul si nu realizeaza cand trec orele zilnice de antrenament si de pregatire fizica. La doar 10 ani are zeci de concursuri nationale castigate.

Printre laureatii Galei s-au aflat personalitati si vedete precum:
Helmut Duckadam, Andreea Marin, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Anamaria Prodan Reghecampf, Iuliana Tudor, Cătălin Botezatu, Simona Pătruleasa, Andreea Bănică, Dan Alexa, Carmen Brumă, Andreea Antonescu, Beatrice Rancea, Andreea Balan, Nicusor Stan, Iuliana Pepene, Radu Buzaianu si Razvan Zamfir şi mulţi alţii.

Devenită tradiţie în calendarul de toamnă al evenimentelor importante ale României, Gala Performanţei & Excelenţei aduce recunoaştere acelor personalităţi publice care s-au remarcat prin performanaţă şi creativitate în domenii precum muzica, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.