Stiri, noutati | Despre frumusete cu Ciprian Vaida, cel care ridica hairstylingul la nivel de arta
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18507
post-template-default,single,single-post,postid-18507,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Despre frumusete cu Ciprian Vaida, cel care ridica hairstylingul la nivel de arta

Pentru Ciprian Vaida hairstyling-ul nu este o meserie ci o arta prin care isi exprima pasiunea si visurile. Ca orice profesionist, evolueaza continuu, fiind mereu in cautare de produse si stiluri inovatoare. Hairstylistul a participat la zeci de seminarii de coafură tinute de academii cu renume mondial iar talentul i-a fost recunoscut prin numeroase premii nationale si internationale.

2Ce inseamna frumusetea?

Ciprian Vaida: Din punctul meu de vedere frumusetea inseamna simetrie. Este crezul meu . Consider ca un om frumos este o suma, o suma a unor trasaturi faciale armonioase, simetrice, raportate la o axa , dar tot odata si suma calitatilor interioare, suma caracterului si impreuna cele doua formeaza un om frumos!

Crezi ca prin coafura poti realiza minuni ?

3C.V: Nu, nicidecum nu poti realiza minuni . Nu suntem nici magicieni si nici chirurgi plastici . In schimb ce suntem noi , suntem acei oameni care putem potenta calitatile si putem ascunde defectele printr-o forma si printr-o culoare. Acest lucru este ,de fapt , o suma , o decizie luata in cunostinta de cauza tinand cont de particularitatile fizionomice , de stil , de fibra capilara a omului .

Coafura este o arta ?

C.V: Tot ce este arta , tot ce inseamna arta , inseamna de fapt precizie , inseamna calcul matematic , inseamna proiect , inseamna gandire .

Din punctul meu de vedere coafura este o sub ramura a fashion-ului .Putina lume stie ce inseamna de fapt fashion , fashion provine de la verbul latinesc care inseamna ,,a creea ‘’. La fel facem si noi ,creem un accesoriu pentru om , un accesoriu pe care nu-l poate da jos niciodata , un accesoriu care ramane chiar si atunci cand omul se dezbraca .

4De aceea as spune ca da, coafura este o arta , dar raportat la client este mai mult un proces custom-made , un proces particularizat pe om , particularizat pentru nevoile sale , pentru fizionomia sa, pentru felul sau de a trai iefectiv , a avea o forma frumoasa, o culoare frumoasa , este un ,, tu ‘’ in ziua de astazi .

Look-ul inseamna ceva astazi .Prin felul tau de a fi , prin felul de a te imbraca , prin felul tau de a arata, transmiti primul mesaj non – verbal despre cine esti .Nu poti lasa acest lucru doar la nivelul instinctului , nu , look-ul tau trebuie sa fie un calcul , look-ul tau trebuie sa fie suma unui proces foarte bine pus la punct

No Comments

Post A Comment