Stiri, noutati | Roxana Minzatu si Adela Diaconu invitatele Danei Savuica la conferinta nationala „Traieste Inteligent” de la Brasov
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18433
post-template-default,single,single-post,postid-18433,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Roxana Minzatu si Adela Diaconu invitatele Danei Savuica la conferinta nationala „Traieste Inteligent” de la Brasov

Ultimul oras al Caravanei Traieste Inteligent a fost Brasovul, dupa un periplu de succes in Cluj, Constanta, Timisoara si Bucuresti.
Antreprenori de succes si doamne iubitoare de frumos au fost invitatii Danei Savuica in restaurantul rafinat si cochet din lobby-ul hotelului
Aro Palace, situat in centrul Brasovului. Roxana Minzatu si Adela Diaconu au fost invitatele speciale , apaludate indelung de publicul brasovean.

2

Invitata speciala a conferintei nationale „Traieste Inteligent” de la Brasov a fost Roxana Minzatu, ce lucrează în domeniul fondurilor europene din anul 2004. În calitate de consultant a scris și implementat proiecte în domenii variate – de la construcția de drumuri, apă canalizare, afterschool-uri la proiecte vizând conservarea naturii și până la afaceri în domeniul turismului, producției, serviciilor sportive. A lucrat cu companii, instituții publice, asociații, atât în județul Brașov cât și în țară. A condus Școala Română de Afaceri Brașov care, cu ajutorul fondurilor europene, a instruit și consiliat sute de persoane care doresc să își lanseze propria afacere. În 2015 a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Fondurilor Europene, iar in prezent este deputat/PSD in Parlamentul Romaniei.

3Tenis de camp, economie, management financiar, politica, design vestimentar, televiziune…Pare un amalgam de ingrediente care nu se amesteca nici in ruptul capului. Asta daca nu te cheama Adela Diaconu, care le-a iubit si le-a imbinat pe toate intr-o cariera de succes, sustinuta in primul rand de setea de performanta, de bine, de frumos. Brasoveanca de la poalele Tampei a facut tenis de performanta, a studiat economie europeana, apoi management financiar, a fost cel mai tanar candidat la Camera Deputatilor din Romania in anul 2004 inainte sa devina realizator si producator tv. La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 a candidat pentru un post de senator, fiind desemnata de organizatia PSD Brasov.

4Roxana Minzatu, expert in accesare de fonduri europene a vorbit despre business-uri start up in domeniul frumusetii pe fonduri europene, despre finanțarea afacerilor în domeniul îngrijirii și frumuseții – servicii, comerț, inovație. Adela Diaconu, le-a incurajat pe doamnele prezente la eveniment sa aiba incredere in ele , ceea ce cladesti cu pasiune, caramida cu caramida chiar daca dureaza mai mult ca timp si este greu, clar va fi o reusita. Eleganta inseamna simplitate un sfat de care invitatele de la Aro Palace vor tine cont.

11„M-am bucurat de numarul mare de participante din zona politica, medicala, antreprenoriala si juridica, cat si de prietene dragi precum vedeta Antenei1, Ozana Barabancea, Adela Diaconu si Corina Ozon. Brasovencele sunt femei inteligente si interesate de o viata de calitate. Le-am intampinat pe doamne cu un pahar de Roze de la Domeniile Samburesti in cel mai elegant hotel de cinci stele si singurul acreditat in Romania cu meniul realizat 100% cu produse bio. Singura Lady Chef din Estul Europei medaliata cu aur, Cornelia Ghisoi, ne-a pregatit niste podoabe culinare de exceptie! Evenimentul a inceput cu specialistul Farmec, Ioana Cioroianu, care ne-a povestit despre cel mai vandut produs cosmetic in Romania, laptele Doina, care are o istorie de 40 de ani in spate. Momentele au continuat cu colectia „Le Voyage” de la Meli Melo impreuna cu ciorapii Diamond by Adesgo, urmata de invitatele speciale Roxana Minzatu, expert in accesare de fonduri europene si Adela Diaconu, personalitate publica in Brasov, jurnalist, designer si politician, care au vorbit despre business-uri start up in domeniul frumusetii pe fonduri europene si despre bucuria de a realiza ceea ce iti place in viata.

13Filmul cu lansarea celebrului brand american Elizabeth Arden in Romania a fost vizionat cu interes de invitatele noastre, iar produsele oferite cadou au adus zambetele pe chipul lor. Tot la capitolul surprize, produsul nutricosmetic Beauty Help a fost indelung testat de catre publicul spectator, iar Paul Ailincai, fondatorul brasovean al produsului minune, ne-a povestit in amanunt despre secretele frumusetii din interior si efectele extraordinare ale acestui Shake nutritiv. Scriitoarea Corina Ozon ne-a impartasit secrete din ultima ei carte,
Tentatii, savurate la o bere rece Redds cu gust de merisor si de lamaie, iar momentul culminant al serii a fost colectia ” Chic Transilvania” pentru femeia eleganta, nonconformista, dar care se mandreste cu portul popular, semnatura distinctiva a designerului Dorin Negrau. Superbele manechine ale agentiei Artemis din Brasov au defilat in eleganta clasic-moderna a hotelului Aro, abordand coafuri si machiaje extravagante, realizate de catre stilistii salonului Coquette.Multumesc mult doamnei director Daniela Tibeica, cat si echipei de specialisti a hotelului de cinci stele, Aro Palace, pentru gazduire, atmosfera si profesionalism”, a declarat Dana Savuica.7

Caravana Traieste Inteligent a cuprins sase orase si s-a bucurat de un public consumator de informatii si produse inteligent selectionate.
O viata traita inteligent este una care te implineste si te face sa te bucuri de toate oportunitatile pe care viata ti le ofera.”Impreuna cu Replica Vedetelor Events am reusit sa educam publicul sa gandeasca pozitiv si productiv. Am reinterepretat brandurile in care avem incredere si pe care le-am testat de-a lungul carierei. Selectia brandurilor de top pe care le-am promovat in toate cele sase orase a facut publicul sa traiasca inteligent. Toate sfaturile si experientele acumulate in acest an, plin cu evenimente frumoase, mi-au schimbat viata in bine”, a incheiat Dana Savuica.

In prezentarea designerului Dorin Negrau a defilat si Miss Princess of the Universe, Irina Nedelcu! O brasoveanca de succes, jurnalist la Scoala De Televiziune Tudor Vornicu cu aparitii de nota 10 la Prima Tv. Irina a defilat de curand si la Bucharest Fashion Week , frumoasa de la poalele Tampei fiind extrem de apreciata si dorita in prezentarile unora dintre cele mai importante case de moda si din strainatate ce au participat la editia cu numarul 26 al festivalului nr 1 de moda din Romania. Teo Doroftei, alt manechin de succes din tanara generatie a fost indelung aplaudata, fiind castigatoarea mai multor concursuri de frumusete, manechin ce s-a lansat pe podiumul FashionTv Winter Festival, defiland in colectiile multor designeri celebri.

8Colectia ”CHIC Transilvania” semnata Dorin Negrau a fost extrem de apreciata la Brasov. Designerul ce si-a prezentat colectiile pe marile podiumuri internationale, precum New York Fashion Week, propune pentru sezonul FW 2016 ,,CHIC Transilvania” – femeia eleganta, nonconformista, dar cu atingeri etno din Transilvania lui natala. Broderii manuale explozive in culorile electrizante ale focului realizate de femeile din satele transilvanene din nord sunt atingerea lui Dorin Negrau in colectia sa pentru a sublinia influentele baroce usor aristrocrate din costumul traditional romanesc. Fashion designerul ne propune culori vii, electrizante, de la rosu, siclam, violet, bordo in atingere usoara alaturi de suprematia nonculorilor negru si alb, atat de prezente in cotidianul nostru. Colectiile Dorin Negrau pot fi vizitate pe platforma de shop on line:
www.negrau-shop.com.

Gazda evenimentului ”Traieste Inteligent”, hotelul Aro Palace

Cu o istorie de peste 77 de ani, fiind inaugurat cu mare fast in anul 1939, ARO PALACE este singurul complex hotelier de 5 stele din Brasov.12
In anul 1965 a fost extins prin constructia unui nou corp de cladire, iar in 2005 a fost ridicat la standarde de 5 stele. Hotelul detine o pozitie privilegiata fiind amplasat in centrul istoric al orasului. Gazda tradiţională a invitaţilor Festivalului Cerbul de Aur, printre care Diana Ross, Sheryl Crow, Waldo, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Kenny Rogers, Ricky Martin,Kelly Familly, Simple Minds, Amália Rodrigues si multi altii, complexul Aro Palace duce traditia mai departe si in zilele noastre. Aro Palace, un brand international, azi, vine in intampinarea satisfactiei clientilor cu o continua modernizare a locatiilor sale dar si a serviciilor oferite, exemplificand in acest sens cu modernizarea Centrului Wellness&Spa si a Barului de Zi(octombrie 2016) modernizari menite sa mentina unicul complex hotelier de 5 stele, din Brasov, la cele mai inalte standarde. Din punct de vedere a serviciilor oferite, Aro Palace se mandreste cu unica Lady Chef din estul Europei, Cornelia Ghisoi, serviciile culinare ale acesteia avand déjà, an de an recunoastere internationala. Tot la capitolul servicii am puncta si faptul ca restaurantul Aro Palace, este primul restaurant certificat ,,Bio Romania”, unde clientii pot beneficia de unele dintre putinele meniuri bio 100%.Partenerii evenimentului: Farmec, Dorin Negrau, Meli Melo, Elizabeth Arden, Redd’s Romania, Beauty Help, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Hotelul Aro Palace, salon Coquette, Diamond by Adesgo.

No Comments

Post A Comment