Stiri, noutati | Top-modelul Claudia Neghina prezinta Bucharest Fashion Week
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18410
post-template-default,single,single-post,postid-18410,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Top-modelul Claudia Neghina prezinta Bucharest Fashion Week

Cel mai important festival de moda din Romania va reuni in perioada 1-4 decembrie 2016, la Ambasad’ Or Events & Leasure Otopeni cei mai in voga designeri romani, modele de succes, branduri internationale dar si o parte dintre cele mai indragite vedete din Romania. Timp de patru zile, Bucharest Fashion Week 2016 va aduce in lumina reflectoarelor designeri de pe toate continentele, cei mai voga creatori de moda romani, dar si tinere talente. In acelasi timp, Festivalul de moda numarul 1 in Romania, BFW – ajuns la editia cu numarul 26 continua seria evenimentelor speciale, care sunt parte din traditia festivalului: Miss Romania, Top Model Romania, Gala Fotbalului Romanesc si Romanian Fashion Awards. In cadrul exclusivistului eveniment , zilnic veti avea parte de degustari de vinuri, finger foods si nu in ultimul rand, un after party rasunator! Evenimentul va fi prezentat de top modelul international Claudia Neghina si de realizatorul TV , Filip George.

Top modelele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia vor urca pe podium in colectiile de moda ale unor designeri si case de moda internationale celebre. Acestea au o cariera impresionata in domeniul fashion, de peste 14 ani defileaza pe cele mai importante podiumuri de moda din lume pe care marii designeri internationali isi prezinta colectiile.

3

In 1999, Claudia Neghina devenea Top Model Romania si obtinea un contract cu agentia Why Not din Milano. A mers in capitala modei si a avut zeci de prezentari pentru creatori precum: Dolce Gabbana, Emporio Armani, Christian Dior, Valentino, Armani, Chanel, Cavalli, Rocco Barocco, Donna Karan, Etro. A participat la zeci, daca nu sute, de festivaluri de moda internationale, a avut sute de shooting-uri in strainatate si a prezentat de nenumarate ori, in direct, evenimente la FashionTV International. A fost desemnata de trei ori modelul anului in Romania: in 2003, 2004 si 2006. Din 2000 pana in prezent, a prezentat toate editiile Bucharest Fashion Week, Miss Romania, Summer Fashion Festival, Premiile in moda si modeling, Gala Fotbalului Romanesc.

Ioana Francia a castigat titlul Top Model Romania in 1997. A fost momentul care a propulsat-o pe podiumurile celebrelor case de moda din intreaga lume: Armani, Cavalli, Channel, Pacco Rabanne,Gai Mattiolo, Giada Curti sau Rocco Barocco. Ca o recunoastere a meritelor internationale, Ioana a fost desemnata in 2002 Modelul Anului in Romania. A efectuat sute de prezentari si tot atatea shootinguri, a aparut pe copertile unor reviste celebre din tara si de afara. Este si acum unul dintre cele mai apreciate aparitii pe podiumul Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de moda din Romania.

No Comments

Post A Comment