Stiri, noutati | DIVA by Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
15972
post-template-default,single,single-post,postid-15972,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

DIVA by Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu

     Braşovul a fost prezent şi în acest sezon la Bucharest Fashion Week, prin noua colecţie pret-a-porter elegant DIVA. Lăcrămioara Iordăchescu (Casa de moda Diolastilis) şi Adela Diaconu sunt la a doua colaborare din acest an, în sezonul estival cei doi designeri realizând o colecţie de ţinute pentru plajă care s-a bucurat de un mare succes. De aceasta data, cele doua creatoare au ales să celebreze iarna cu o colecţie stralucitoare , caracterizată de feminitate, fineţe şi delicateţe.

     Colectia DIVA evidentiaza farmecul rochiilor de tip sirena si a liniilor fluide, lungi, transpuse pe tesaturi pretioase si voaluri brodate. Tinutele colectiei sunt regale, diafane si sexi in acelasi timp. Prezentarea de moda a fost admirata si de fosta campioana olimpica si mondiala Doina Melinte, invitata speciala a celor doua creatoare. Aceasta a venit insotita de fiica sa Daiana care a terminat Universitatea Natioanala de Arte si isi doreste sa ajunga un faimos designer.

     A fost declarata manechinul anului 2015 in Romania in cadrul Galei Star Awards. Are doar 16 ani si este speranta modelingului romanesc.
In cadrul colectiei ”DIVA” realizata de catre designerii brasoveni Lacramioara Iordachescu (Casa de moda Diolastilis) si Adela Diaconu, Rebecca Prodan a stralucit in rochia sexy , dar in acelasi timp pretioasa ce i-a pus in evidenta silueta perfecta. Vedetele festivalului, top modele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia, au starnit ropote de apaluze la aparitia pe scena fiind divele colectiei.

    Tinutele deux pieces sunt croite în linii sofisticate şi foarte feminine, cu tăieturi cambrate pe ţesături fine de lînă şi brocarturi, îmbogăţite cu detalii şi broderii aplicate şi realizate manual. Rochiile de seara scot in evidenta latura sic a colectiei, cromatica delicata, paietele si motivele decupate fiind principalele caracteristici ale creatiilor semnate Lacramioara Iordachescu si Adela Diaconu.

     Piesele colectiei vor seduce prin croiul bine structurat si pe alocuri asimetric, designerii folosind la perfectie combinatiile de tesaturi fine, care marcheaza aceasta linie de tipul printesa. Rochii de bal moderne, cu fuste lungi despicate puse pe body-uri din materiale pretioase precum dantela, matasea sau brocarturile scumpe si imbogatite prin broderii si aplicatii elegante din perle, cristale si fire de matase, cu decupaje adanci in fata sau pe spate. Rochiile sunt lungi, unele cu trenă, marcate fin în talie şi brodate cu paiete şi perle. Colectia DIVA evidentiaza farmecul rochiilor de tip sirena si a liniilor fluide, lungi, transpuse pe tesaturi pretioase si voaluri brodate. Tinutele colectiei sunt regale, diafane si sexi in acelasi timp.

No Comments

Post A Comment