Stiri, noutati | Miss Fashion Tv Brasov 2015
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
15965
post-template-default,single,single-post,postid-15965,single-format-gallery,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Miss Fashion Tv Brasov 2015

     Prima ediţie Miss Fashion Tv Brasov 2015, a avut loc la Conacul Heldsdorf si s-a dovedit a fi un succes total. In cadrul idilic de la Conacul Heldsdorf, s-a celebrat frumusetea si feminitatea prin renumitul concurs al brandului FashionTV Romania. Concurentele si-au demonsntrat in cadrul celor 3 probe – tinuta de zi, tinuta de seara si costum de baie, atuurile fizice, atitudinea si personalitatea. Tudor Turcu, Gabriel Toncean – Presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, esteticianul vedetelor Dr. Gad Renert, vedeta Playboy – Lena Rohozneanu, Tatiana Nica, Daniela Neaga si Cristian Iliescu, detinator al Conacului Heldsdorf sunt juratii care au avut o misiune dificila, aceea de a o alege din zeci de concurente superbe pe Miss Fashion Tv Brasov 2015.

Castigatoarele Miss Fashion Tv Brasov 2015:

-Locul 1 – Timea Socol

-Locul 2 – Denisa Mladin

-Locul 3 – Raluca Trimbitas

-Miss Fotogenie – Ana Maria Rugina

-Miss Popularitate – Kinga Fazakas

    Adela Diaconu a stralucit si a atras atentia publicului prin tinuta spectaculoasa, o rochie 2 in 1, extrem de sexy, semnata Casa de Moda Diolastilis. Vedeta a fost solicitata toata seara de cei prezenti la eveniment sa faca poze, chiar si de concurentele la Miss, ce ii urmaresc emisiunea de 8 ani, Adela fiind cea mai indragita vedeta brasoveana. La fel ca in emisiunile pe care le prezinta la postul Nova Tv, realizatorii TV, Filip George si Adela Diaconu au intretinut publicul cu spontanietatea, glumele si farmecul lor. Gazdele Miss Fashion Tv Brasov 2015 sunt un cuplu de prezentatori deja cunoscut în cadrul evenimentelor mondene si două dintre figurile reprezentative ale jurnalismului brașovean.

    Experiența Adelei în lumea modei și a jurnalismului de lifestyle și cunoștințele din zona de event planning ale lui Filip se completează unele pe altele pe scenă, în timpul discursurilor și momentelor pe care cei doi le trăiesc din postura de prezentatori. Pe podiumul evenimentului – concurs au urcat ca sa incante publicul cu cele mai in voga piese muzicale trupa Fo’bbiden, Tara si castigatorul X Factor 2012 , Tudor Turcu.

    Timeea Socol, castigatoarea titlului de Miss FashionTV Brasov s-a califica automat in finala concursului Miss Romania care va avea loc in decembrie, in cadrul Bucharest Fashion Week. Fericita castigatoare beneficiaza si de o sedinta foto profesionala + book in valoare de 1500 de euro oferite de Tibi Kisgyorgy si Florin Diaconu, insa si celelalte patru fete care au urcat pe podium se pot mandri cu premii in valoare de mii de euro, oferite de sponsorii evenimentului.

   Miss FashionTV Brasov s-a incheiat cu o petrecere exclusivista marca FashionTV la piscina Conacului Helsdorf, unde DJ si artistii momentului au intretinut atmosfera incendiara.

No Comments

Post A Comment