Stiri, noutati | „Campionii” Adelei Diaconu s-au bucurat de cel mai mare succes la Bucharest Fashion Week
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
15416
post-template-default,single,single-post,postid-15416,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

„Campionii” Adelei Diaconu s-au bucurat de cel mai mare succes la Bucharest Fashion Week

    Colecția ”Campionii”, semnată de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului românesc, în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, găzduit de centrul de evenimente Ambasad’Or. In premieră în România, marile vedete din sport au urcat pe o scena de modă în calitate de modele.

   Prezentarea de modă a fost deschisă de frumoasa Andreea Mitu, care de curând a reușit o performanță extraordinară pentru sportul românesc calificând echipa României în elita tenisului mondial. Gimnasta română de talie mondială, Monica Roșu, a purtat si ea o rochie ce o infatisa cand a castigat titlul olimpic Monica Iagăr a pășit cu încredere pe podium având rochia cu pictura de la câștigarea titlului european. Monica a fost însoțită pe scenă de maestrul sportului românesc, Mihai Dragomir. Doina Melinte, campioană olimpică, mondială și europeană ce a dus României peste 300 de medalii, a urcat pe scenă alături de manechinul ce purta cu mândrie rochia cu chipul campioanei ce a adus României faimă și glorie.

    Eroul de la Sevilia ce a apărat 4 penalty-uri și a câștigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal, Helmuth Duckadam alături de frumoasa sa soție, Alexandra și de vedeta Dana Săvuică, au fost intens aplaudați de cei prezenți în sală. Dana a fost indelung admirata pentru look-ul sport ce ii venea foarte bine, insa a fost o premiera ca vedeta sa apara astfel la un eveniment, tinutele elegante fiind cele cu care si-a obisnuit publicul. Ilie Năstase a defilat alături de speranța modellingului românesc, Rebecca Prodan, fiica Anei Maria Prodan. Adela Diaconu și Ciprian Vaida au ieșit la final alături de top modele internaționale Claudia Neghină și Ioana Francia.

    Colectia ”Campionii” le este dedicata marilor sportivi ai tarii noastre, adevaratii Ambasadori in lume pentru Romania. Campionii este modul meu de recunostinta adusa personalitatilor care s-au remarcat, si au reusit sa-si faca un renume semnificativ in sport, prin performantele lor la nivel mondial. Ambasadorii Romaniei peste hotare, campionii nostrii din diverse sporturi ce au avut perfomante extraordinare in domeniul lor sunt sursa de inspiratie, pentru ceea ce ati vazut la Bucharest Fashion Week”, a afirmat Adela Diaconu.

    Adela Diaconu si-a dorit sa realizeze, la fel ca in domeniul audiovizualului in care activeaza de 8 ani, un proiect de calitate, un show de moda in care simplitatea, eleganta si frumusetea sa puna in valoare colectia dedicata marilor campioni ai Romaniei. Realizatoarea TV a pus in fiecare creatie conceputa pasiune, cautand sa promoveze oamenii valorosi din sport si dorind sa le aduca tinerilor din Romania inspiratia de a deveni si
ei campioni in domeniul de activitate, de a construi caramida cu caramida chiar daca este greu, dar solid, temelia unei cariere de succes.

  Tonul sport al colectiei este dat de rochia inspirata din echipamentul jucatoarelor de tenis din anii 60-70. Tinutele imbina armonios linia minimalista a tinutelor, cu decupajele geometrice, si cromatica vesela, imbogatita de imprimeuri si aplicatii care redau stilizat siluete de sportivi, transmitand energie. Texturile placute, naturale, dau tinuta elementelor de vestimentatie, fiind in concordanta cu tonul sport si functional al colectiei. Accentele de feminitate sunt aduse de paleta de culori folosita de Adela, o cromatica vie, estivala, de la nuante tari, energice, la tonuri calde si pastelate. Colectia este realizata in mare parte manual si din tesaturi 100% naturale, si a fost creata exclusiv pentru show-ul de prezentare. Si de aceasta data ingenioasele tinute ale Adelei au fost completate de coafuri realizate de Ciprian Vaida si echipa sa de stilisti.

    Intrebata cum de i-a venit ideea unei astfel de colectii, Adela Diaconu a declarat ca: “Prin acesta prezentare de moda am dorit sa aratam si fata frumoasa a Romaniei – iar sportivii sunt personalitatile romanesti care au adus mereu in atentia lumii tara noastra, mereu in sens pozitiv.
Ei sunt ambasadorii Romaniei din sport, vedetele adevarate, cu povesti de viata memorabile ce vor ramane in mentalul colectiv si in istorie.
Este frustrant uneori cand vezi ca societatea noastra promoveaza non-valorile, oameniii fara coloana vertebrala, ”vedetele” poleite cu nimic, iar oamenii valorosi nu au nici o sansa. Avem niste oameni capabili si exceptionali in toate domeniile, cu care putine tari se pot mandri ca ii au.
Acestia sunt exemplele si valorile care trebuie promovate pentru ca tinerii sa aiba de la cine invata”.

No Comments

Post A Comment