Stiri, noutati | La Iomed Clinique din Brașov, descoperiti conceptul IOMA Paris, nr.1 mondial în cosmetica personalizată
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
19115
post-template-default,single,single-post,postid-19115,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

La Iomed Clinique din Brașov, descoperiti conceptul IOMA Paris, nr.1 mondial în cosmetica personalizată

Vedeta Braşovului, Adela Diaconu, a scris pe pagina sa de Facebook cum își menține frumusețea naturală: “Brașov vs. Paris. Chiar dacă vremurile actuale nu ne mai permit să ne deplasăm cu aceeași lejeritate, există și vești bune. De curând am aflat că în orașul nostru există o clinică care oferă în exclusivitate la noi în țară, o tehnologie hi-tech pe care o folosesc chiar franțuzoaicele pentru a-și întreține în mod natural frumusețea! Poate nu știați, dar eu nu am apelat niciodată la vreo intervenție estetică și încerc să îmi păstrez frumusețea în mod natural. Consider că dacă natura te-a înzestrat cu anumite calități, e firesc să-ți dorești sa le menții pe cât de mult posibil, așa că m-am hotărât să văd despre ce tehnologie este vorba și să descopăr eu însămi universul Iomed Clinique. Pașii mă poartă spre o vilă de poveste din centrul Brașovului, vis-à-vis de Parcul Central. Încă de la intrarea în clinică totul îmi inspiră siguranță, lux și încredere. Un aspect impecabil și mici detalii care-mi creează o impresie agreabilă, de la aparatul sofisticat de sigilat încălțămintea și aparatura de dezinfectat aerul, până la amabilitatea și profesionalismul personalului, care m-a întâmpinat extrem de călduros.”

“Prin intermediul Dnei Dr. Tatiana Camencean, am fost surprinsă să trăiesc o experiență unică, descoperind conceptul IOMA Paris, despre care am aflat că este nr.1 mondial în cosmetica personalizată. După ce mi s-a scanat fața cu un aparat parcă desprins din viitor, a urmat interpretarea rezultatului. Vă spun ca să fiți pregătite: iese la iveală tot ceea ce credeai că numai tu știi despre tine și tenul tău, afli lucruri pe care le faci greșit fără să-ți dai seama și care ti-ar putea afecta pielea.”

“Drept este că am primit și multe ”bile albe” din partea doamnei doctor… pentru că nu fumez, nu beau alcool, am o alimentație corectă, iar orele de somn le respect aproape ca atunci când făceam sport de performanță. Nu dezvălui mai multe despre diagnostic, cert este că toți avem de aflat ceva nou, și, deși credem că le știm pe toate, mereu apare ceva care ne schimbă perspectiva!” …Și acum, cu rezultatul primit și cu formula unică adaptată necesităților tenului meu, am pornit spre aparatul minune care a preparat exact acele creme de care am eu nevoie, pentru zi și noapte – complet personalizate! În timpul zilei, pielea se protejează de agresiunile externe, iar noaptea se regenerează. E fantastic să asiști la fabricarea propriei creme! Să vezi cum aparatul dozează exact ceea ce îți trebuie ție și numai ție, așa cum reiese din foaia de diagnostic a tenului tău. Evident, toate produsele sunt fără parabeni, silicon sau uleiuri minerale… iar pentru mine și acesta este un argument care m-a convins!”

“Concluzia mea ? Ma Crème & Mon Serum reprezintă luxul unui tratament unic, zi de zi, pe care toate îl merităm!
Dacă stăm să punem în balanță cât cheltuim lunar cu produsele pentru ten, realizăm că suntem prea săraci pentru lucruri ieftine. O astfel de cremă îți ajunge câteva luni pentru că efectiv trebuie să aplici doar o cantitate mică. Ce mă convinge cel mai mult este că formula din flacon este exact ceea ce îmi trebuie!
Voi de câte ori v-ați cumpărat creme (unele scumpe) și le-ați aruncat pentru că se dovedea că nu vi se potriveau, ba câteodata chiar vă făceau rău ? Apoi cumparați altele… și tot așa. Dacă am sta să calculăm câți bani, timp și nervi consumăm în acest proces, ne-am da seama că merităm ceva mai bun și mai ales sigur! Dar poate e greu să înțelegeți dacă nu treceți chiar voi înșivă prin această experiență. Recomandarea mea este că merită o încercare.” a scris pe pagina sa de Facebook, prezentatoarea TV, Adela Diaconu.

Despre Ioma Paris si Ioma Sphere

Acum este posibil 𝐬𝐚 𝐚𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐚 𝐜𝐫𝐞𝐦𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐚, 𝐝𝐮𝐩𝐚 𝐮𝐧 𝐝𝐢𝐚𝐠𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐜𝐮𝐭𝐚𝐧𝐚𝐭. Fie ca este crema hidratanta, regeneranta sau anti roseata, ser antirid, lotiune anti-poluare, rutina de frumusete se poate transforma intr-un cosmar. De ce sa tratezi separat roseata și separat ridurile, cand poti avea o crema care sa le faca pe amandoua?
𝐈𝐨𝐦𝐚 𝐏𝐚𝐫𝐢𝐬 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐚 𝐨 𝐠𝐚𝐦𝐚 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞, 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐭𝐞 precis 𝐜𝐮 exact acele 𝐢𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 are nevoie pielea ta și numai a ta.

Ioma Paris aduce o experienta unica in lume, prin 𝐝𝐢𝐚𝐠𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐜𝐮𝐭𝐚𝐧𝐚𝐭 𝐈𝐎𝐌𝐀 𝐒𝐏𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐬𝐢 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐚 𝐈𝐧.𝐋𝐚𝐛. Primul, sub forma unui aparat teleportat parca direct din viitor, evalueaza în cateva minute nevoile pielii tale, folosind mai multi parametri (hidratare, imperfectiuni, riduri, pete pigmentare etc.). Al doilea elaboreaza formula dorita (crema sau ser), adaptata tuturor nevoilor pielii tale.

𝐑𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐮𝐥?
O crema sau un ser ultra personalizat, fabricat in siguranta sub ochii nostri, doar pentru noi. Doar la #IomedClinique poti gasi aceste tratamente!

HIGH-TECH in scopul personalizarii

In cadrul Iomed Clinique veti gasi instrumente minunate de diagnosticare, Ioma Sphere si Ioma Mirror. Aparatele Ioma analizeaza pielea si evolutia acesteia pentru a raspunde mai bine nevoilor fiecarei persoane.
La finalul analizei, Ioma ofera posibilitatea formularii unui tratament perfect personalizat, Ma Creme sau combinatia de tratamente selectate din 7 grupe expert.
Ioma citit invers inseamna „a moi” si este prima si singura marca de produse cosmetice care a acceptat provocarea de a demonstra eficacitatea fiecarui produs dupa 4 si pana la 6 saptamani de la aplicare.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.