Stiri, noutati | Raisandra – Secretul Succesului
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
19109
post-template-default,single,single-post,postid-19109,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Raisandra – Secretul Succesului

Are doar 13 ani si deja o cariera construita de la o varsta frageda cu multa munca, ambitie, perseveranta, tenacitate, dar si talent presarat cu frumusete, calitati ce te scot din anonimat. Cu siguranta tanara artista Raisandra o sa fie un mare nume in Romania peste cativa ani, dar haideti sa aflam de ce. Esentele tari se tin in sticlute mici, spune un proverb. Asa este Ariana Raisa Andra Dinu, cunoscuta ca artist sub numele Raisandra, o adolescenta foarte talentata, recunoscuta peste hotare care la doar 8 ani a avut Italia la picioare, dupa ce a castigat Festivalul de Muzica San Remo Junior in 2016.

La 9 ani, ajunge in finala concursului televizat PREMIO MARTINI din Italia, Calabria unde este remarcata de compozitorul Michael Tembadis care i-a compus piesa Sogni & Variationi pe care a lansat-o in emisiunea La Maruta, la varsta de 10 ani si care s-a bucurat de un real succes. Compozitorul ii propune sa scoata si un CD cu piesele pe care le compune pentru ea, insa stilul de munca de 8 ore in studio si drumurile Italia – Romania, o sperie pe Raisandra si alege sa mai copilareasca.

La 10 ani, in cadrul concursului de talente World Rising Stars din Georgia, Tbilisi, 2018, castiga titulatura de Best Singer si Best Talent. Tot la 10 ani, este invitata sa cante in Gala de Film de la Cannes, unde este primita ca o mica diva, avand la dispozitie limuzina pe tot parcursul sederii. Raisandra continua sa uimeasca prin frumusete, atitudine si talentul sau actoricesc. Astfel ca obtine trei Grand Prix-uri la concursurile de frumusete din tara, defileaza pentru cei mai mari designeri in tara in cadrul evenimentelor Bucharest Fashion Week, Kids Fashion Week, Fashion Philosophy Fashion Revolution Event, dar si in afara tarii la Fashion Weekurile din Paris, Cannes, Barcelona. Este aleasa ca model al agentiei The Best Model of Europe din Milano, dupa participarea la un concurs de Miss din Barcelona, masurand la numai 12 ani, nu mai putin de 1,73 cm. Volubilitatea ei atrage si mai mult si astfel este cooptata in reclame, voiceover la toate papusile Maya, roluri secundare in filme, dar si un rol principal in documentarul Viata lui Victor Babes, avand rolul Almei, sora lui Victor Babes.

La 11 ani, participa la concursul de talente din Hollywood, World Championships of Performing Arts unde obtine medalia de argint si bursa de a participa gratuit in 2019, moment in care hotaraste sa abordeze toate genurile muzicale.

La 12 ani, se reintoarce la Hollywood la concursul Wcopa 2019 si castiga de data aceasta placheta de Campion Mondial overall la categoria 11-15 ani la sectiunea muzica contemporana si 4 medalii de aur pe voce, modeling, pian. Incheie anul 2019 cu Grand Prix Junior la individual in cadrul Festivalului de Muzica Angel Voice, si Grand Prix Junior pentru trupa rock in care activa ca solista. In iulie 2020, Raisandra a participat la concursul de talente WCOPA 2020, care s-a desfasurat virtual anul acesta din cauza pandemiei care a ingenuncheat Planeta.

In 2021, Raisa va merge la Las Vegas unde are poate cea mai importanta colaborare a sa de pana acum, fiind selectata in proiectul Copiii de azi, staruri de maine. Astfel ca o echipa de producatori se va ocupa de transformarea Raisandrei intr-un star mondial. Romeo Johnson, initiatorul acestui proiect, vocal coach-ul mai multor vedete din SUA, printre care Michael Jackson, Janet Jackson, va lucra cu Raisandra, incepand cu o piesa compusa de Teddy Rilley, unul dintre compozitorii lui Michael Jackson.
( Remember the Time, Jam, In the closet etc), Lady Gaga, Bobby Brown, primul videoclip filmandu-se in Las Vegas anul viitor

In perioada 24 iulie-1 august 2020 a avut loc cel mai mare concurs de talente, World Championships of Performing Arts din America -, concurs care din cauza pandemiei, s-a tinut anul acesta online. Au participat 65 tari si au fost jurizate peste 2500 momente artistice pe diferite sectiuni: vocal, instrumental, actorie, dans, modeling. Raisandra a fost singura participanta din Romania care a obtinut medalia de AUR la sectiunea vocal, participand cu un moment inedit de opera-rock. Ea a castigat medalii de AUR si la sectiunile instrument( pian) si modeling iar la sectiunea dans( song&dance), alaturi de Trupa Dinamic a obtinut medalia de argint cu o piesa romaneasca, Ardelean Show, compusa de Dl.Claudiu Bulete..
In perioada 22-23 august 2020, Raisandra a fost invitata la cel mai mare festival de moda din tara, destinat copiilor – Kids Summer Fashion Week by Stelian Milu -, unde a sustinut un recital cu piese din coloanele sonore ale musicalurilor din Disney pe marea scena din Piateta Casino , Mamaia si a prezentat colectii ale designerilor Alexandru Raicu si Luna Morgaciova. In luna septembrie, Raisandra a aparut in doua reviste americane: Brand Model Magazine si Prestige Models Magazine iar cariera talentatei si tinerei artiste este in plina ascensiune, cu siguranta o sa devina un nume mare ce o sa reprezinte Romania cu succes. Munca, ambitia, perseverenta, talentatul sunt calitati ce o caracterizeaza pe Raisandra ce o vor duce in top.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.