Stiri, noutati | Maria Codruța Moise sustine tradițiile si valorile românești
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
19071
post-template-default,single,single-post,postid-19071,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Maria Codruța Moise sustine tradițiile si valorile românești

Promovarea tradițiilor, obiceiurilor, produselor și a portului popular românesc reprezinta traditii mostenite de la o generatie la alta in familia unei romance autentice – Maria Codruta Moise.

Maria Codruta Moise a transmis si sustinut de fiecare data un mesaj clar de sustinere pentru tot ceea ce inseamna tradiţional în România, gastronomie, obiceiuri,
port, dansuri şi muzică, artizanat şi alte produse.

Unul dintre proiectele pe care vrea sa il aplice in Rupea daca cetatenii ii vor acorda increderea pe 27 septembrie, este de a susține producerea legumelor, fructelor, a cărnii, lactatelor și mierii în gospodăriile proprii, sprijinirea și încurajarea consumului de produse agroalimentare realizate în gospodării pentru a fi vândute pe piața locală. printr-un program lansat și susținut de administrația publică locală ce ar încuraja productorii locali să asigure marfă de calitate iar consumatorul local să procure produsele necesare traiului zilnic din gospodăriile de pe raza orașului Rupea.

”Mai multe produse realizate în gospodăriile proprii pe plan local înseamnă locuri de muncă și resurse valorificate. Pentru producătorii locali lupta pe piața agroalimentară a rămas la fel de disputată : produse de calitate inferioară dețin certificat de producător, dar în realitate sunt cumpărate din depozitele angro, împiedicând astfel vânzarea produselor locale de calitate mult superioară . Cumpărând românește salvăm piața muncii pe plan local și câștigăm sănătate !” sustine pe pagina sa de Facebook, Maria Codruța Moise, candidat PRO ROMÂNIA la Primăria Rupea.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.