Stiri, noutati | Gabby Adrian face performanţă în hairstyling
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
19055
post-template-default,single,single-post,postid-19055,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Gabby Adrian face performanţă în hairstyling

Pentru Gabby Adrian, hairstyling-ul nu este o meserie ci o arta prin care isi exprima pasiunea si visurile. Ca orice profesionist este mereu in cautare de produse si stiluri inovatoare. Hairstylistul a participat la zeci de seminarii de coafură tinute de academii cu renume mondial.

Nu mulți sunt hairstyliștii talentați care sunt capabili de a transforma părul nostru într-o adevărată operă de artă, iar in acelasi timp sa aiba grija de el si sa il protejeze, astfel clienta ramanand cu un păr sanatos.

Doar experienta, talentul si dragostea pentru par pot duce la rezultate spectaculoase si sanatoase. Gabby Adrian a fost laureat in cadrul Galei Performantei 2019 cu trofeul de Excelența pentru cel mai bun hairstylist

Pentru cine doreste o tunsoare, culoare, împletitură deosebită sau o coafură mai ieşită din comun pentru o ocazie specială, apeleaza cu incredere la apreciatul hairstylist, Gabby Adrian !
Pentru a beneficia de serviciile cunoscutului hairdresser este nevoie de programare facuta din timp.
Facebook: https://www.facebook.com/gabbyadrianblog

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.