Stiri, noutati | Adela Diaconu, premiată pentru excelenţă în producţie TV
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
19016
post-template-default,single,single-post,postid-19016,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Adela Diaconu, premiată pentru excelenţă în producţie TV

Adela Diaconu, premiată pentru excelenţă în producţie TV. Cele mai în vogă si de succes vedete din televiziune, film, muzică, sport, modă, au fost omagiate în cadrul celei de-a şasea ediţii a Galei Celebrity Awards – Femei de Succes ce a avut loc la Aristocrat Events Hall din capitală, în prezenţa a peste 250 de invitaţi. Printre premiate s-au numărat Andreea Marin, Monica Iagăr, Roxana Ciuhulescu, , Raluca Bădulescu, Florentina Opriş, Beatrice Rancea, Oana Turcu, Silvia Ioniţă, dar şi braşoveanca Adela Diaconu.

Aceasta a fost răsplătită cu premiul de excelenţă în producţie TV, după o experienţă de peste zece ani în domeniu. Originară din Braşov, după ce a făcut tenis de performanţă, Adela a ales calea jurnalismului de televiziune, în care activează de peste un deceniu, şi în care a adus un alt concept şi o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu ca jurnalist să vadă dincolo de viaţa publică şi perfectă a vedetelor şi a oamenilor momentului, a adus în prim-plan vieţile şi reuşitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor şi acestei ţări.

Emisiune specială cu Andreea Marin, de Crăciun
Adela Diaconu pregăteşte de sărbători emisiuni speciale, iar de Crăciun, în cadrul emisiunii sale „BV 01 ADE” va putea fi descoperită Andreea Marin, chiar la ea acasă. „Istoria aproape recentă a mass-media din România se împarte «înainte» şi «după» Andreea Marin. Până la ea, niciun alt format de televiziune din România nu a avut puterea să impună o personalitate atât de puternic, încât să o transforme într-un punct de reper atât în puncte de audienţă, cât şi în model de conduită. Astfel de Craciun, veţi pătrunde la vedeta acasă, printre fotografiile dragi, imagini în exclusivitate si dezvăluiri despre drumul de la căminul de la Iaşi la covorul roşu de la Premiile Oscar, despre iubire, despre oamenii dragi pe care i-a pierdut, despre apropierea de Dumnezeu şi repoziţionarea în piaţa media”, a spus Adela Diaconu.

Foto credit: Cristian Radu Nema

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.