Stiri, noutati | Rebeka Mirică a strălucit pe scena de la Bucharest Fashion Week în colecţia ”Fashion Kids”!
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18978
post-template-default,single,single-post,postid-18978,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Rebeka Mirică a strălucit pe scena de la Bucharest Fashion Week în colecţia ”Fashion Kids”!

Copii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din showbiz au defilat in colectia semnată Petite Coco & Adela Diaconu la Bucharest Fashion Week. Cea de-a 31-a ediţie a celui mai important festival de moda din Romania, Bucharest Fashion Week, a gazduit si o prezentare de modă inedită dedicată copiilor. Colecția se numește ”Fashion Kids” by Adela Diaconu și a fost creata de casa Petite Coco.

Defilarea de modă adresată celor mici i-a reunit pe podium pe copiii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din muzica, sport si showbiz, insa toti copiii din prezentare exceleaza in diverse domenii precum sport, arte si muzica.

Tenismena Rebeka Mirică – speranţa tenisului românesc, si-a facut debutul pe scena celui mai important festival de moda din Romania. Aceasta a purtat o creatie special facuta pentru ea, rochie pliuri tenis, galbena, scurta si a facut senzatie cu ea. Micuta tenismena in varsta de 11 ani , a mers cu incredere , dar in acelasi timp a purtat cu gratie si feminitate piesa vestimentara.

Julianne, fetita eroului de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a debutat pe podiumul de modă la Bucharest Fashion Week in aplauzele publicului. Ea a avut colegi de scenă copiii altor vedete din showbizul românesc, la fel de aplaudati de cei prezenti precum Diana Bart, Nicolae Voiculeț, Mădălin Ionescu&Cristina Șișcanu, Ianna Novac sau Gabriela Cristea&Tavi Clonda.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.