Stiri, noutati | Bucharest Fashion Week – Spring Edition 2019
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18973
post-template-default,single,single-post,postid-18973,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Bucharest Fashion Week – Spring Edition 2019

Bucharest Fashion Week – Spring Edition 2019

In perioada 19-21 aprilie 2019 va avea loc, la Soirée – Exclusive Venue (Bulevardul Pipera 2, Voluntari), editia de primavara al celui mai important festival de moda din Romania: BUCHAREST FASHION WEEK – SPRING.

Ajuns la cea de-a XXXI-a editie, evenimentul va reuni cei mai importanti designeri, vedete si artisti de top, dar si branduri celebre, care s-au evidentiat pe piata modei internationale si din Romania.

Top modelele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia vor urca pe podium in colectiile de moda ale unor designeri si case de moda internationale celebre. Acestea au o cariera impresionata in domeniul fashion, de peste 15 ani defileaza pe cele mai importante podiumuri de moda din lume pe care marii designeri internationali isi prezinta colectiile.

Nu rata evenimentul primăverii! Urmariti pagina de Facebook a festivalului ca sa fiti la curent cu noile informații:
https://web.facebook.com/bucharestfashionweek/

#bfw #fashionweek #mostimportant #event #bucharestfashionweek #bucharest #fashion #lifestyle #romania

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.