Stiri, noutati | Juergen Schunn: „Sărbătoarea saşilor a fost o încântare a simţurilor”
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18950
post-template-default,single,single-post,postid-18950,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Juergen Schunn: „Sărbătoarea saşilor a fost o încântare a simţurilor”

În luna octombrie a avut loc prima ediţie a Festivalului Internaţional al Saşilor Transilvăneni, eveniment organizat la Sighişoara de către compania German Quality Entertainment, condusă de cunoscutul impresar româno-german Christian Raetscher.

Miile de oameni ce s-au strâns din toată ţară dar şi din afara ei au aplaudat la scenă deschisă momentele artistice vocal instrumentale şi de fanfară şi dansurile populare săseşti oferite de ansambluri profesionale şi solişti veniţi atât din Transilvania dar şi din Iaşi, Bacău sau Moineşti.

O prezenţă specială la eveniment a fost aceea a antreprenorului german Jurgen Schunn, cel care la începutul anilor 90 a pus bazele companiei Auto Schunn, una dintre cele mai mari din industria auto naţională, al treilea reprezentant la nivel naţional al brandului de autoturisme de lux Mercedes-Benz. „Am participat bucuros la aceasă manifestare culturală al cărei scop a fost acela de a crea legături între saşii din interiorul României, de a cunoaşte obiceiurile lor, de a se cunoaşte între ei, de a descoperi care sunt activităţile lor cotidiene în ziua de azi. Istoria a demonstrat faptul că saşii au reprezentat o adevărată binecuvântare economică şi culturală pentru toate regiunile în care s-au stabilit, fiind negustori şi meşteşugari harnici şi pricepuţi. De-a lungul secolelor, despre saşi au fost doar cuvinte de laudă, aceşti oameni la origine germani, au contribuit la progresul Transilvaniei. Pot spune că sărbătoarea saşilor a fost o încântare a tuturor simţurilor”, a arătat omul de afaceri Juergen Schunn, care a fost prezent la Festivalul Internaţional al Saşilor alături de echipa de specialişti ai companiei Auto Schunn, condusă de directoarea generală Elena Kovacs. Au fost expuse cele mai noi modele Mercedes-Benz spre bucuria şi plăcerea tuturor celor prezenţi la eveniment.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.