Stiri, noutati | Cele mai frumoase genti poarta semnatura: Cristina Cupar Bags
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18912
post-template-default,single,single-post,postid-18912,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Cele mai frumoase genti poarta semnatura: Cristina Cupar Bags

Din pasiunea pentru accesorii de calitate potrivite oricărui stil vestimentar, designerul Cristina Cupar și-a împlinit visul de a crea cele mai sofisticate modele de genți din piele naturală pentru clientela din România și din strainatate. În realizarea produselor “Cristina Cupar” sunt folosite doar materiale, accesorii și piele de cea mai buna calitate,, pentru ca produsele sa fie la cele mai inalte standarde calitative și finisajul impecabil.

“Cristina Cupar” se doreste a fi un brand nou, dedicat femeilor complexe, puternice si feminine in acelasi timp, sofisticate sau simple, misterioase sau extrovertite. Produsele de marochinarie create sub acest brand ies in intampinarea dorintei de extravaganta si rafinament, de unicitate, fiind gandite ca accesorii menite sa dea culoare si viata oricarui tip de vestimentatie.

A fost creata o paleta larga de modele, pentru a asigura gasirea produsului “pereche” cu personalitatea purtatorului si evenimentului unde acesta sa fie mai mult decat un accesoriu. Daca acest brand nu s-ar fi numit “Cristina Cupar”,cu siguranta s-ar fi numit “Especially for you”.

Aceasta paleta este extinsa continuu, cu produse noi, in ton cu tendintele modei, iesind in intampinarea clientilor cu colectii / produse unicate, personalizate dupa gustul si cerintele fiecaruia.

Chiar daca sunt tineri si la inceput, principiul “La valeur n’attend pas le nombre des années” le da curaj sa mearga inainte si impreuna cu clientii sa se dezvolte si sa devina un brand care sa mereu aproape oamenilor, la lucru, in vacante, la evenimente deosebite sau in viata de zi cu zi.

Stocurile pentru fiecare produs in parte sunt limitate, compuse din unicate, tocmai din dorinta de a veni mereu cu ceva nou si pentru a evita situatiile in care un produs este “prea solicitat”.

www.cristinacuparbags.com
https://web.facebook.com/CristinaCuparBags/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.