Stiri, noutati | Wagner Arte a lansat o nouă colecție de bijuterii:“The Journey. Childhood/Călătoria. Copilăria”
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18905
post-template-default,single,single-post,postid-18905,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Wagner Arte a lansat o nouă colecție de bijuterii:“The Journey. Childhood/Călătoria. Copilăria”

Wagner Arte a lansat miercuri 6 iunie, colecția „The Journey. Childhood//Călătoria.Copilaria”, realizată de Ana Wagner. Evenimentul a avut loc intr-o superbă casă din str.Paris 31.

Este cea mai spectaculoasă și strălucitoare colecție de bijuterii din portofoliul deja consacrat al Anei. Ideea de la care a pornit această colecție și mesajul ei sunt cel puțin la fel de prețioase ca pietrele, porțelanul pictat și metalele din care sunt făurite piesele de bijuterie: Călătoria spre Copilărie pentru redescoperirea Iubirii în stare pură. Fiecare piesă de bijuterie din această colecție este o călătorie în sine spre sentimentul iubirii primordiale cu care ne-am hrănit in anii copilăriei, un drum marcat de simboluri pe care artista le-a descris într-o hartă sui-generis.

Cele cinci simboluri desenate și explicate prin adnotări de Ana – Cercul, Casa, Sfera, Piatra fațetată și colorată, Inima – se regăsesc transpuse și montate în fiecare piesă de bijuterie a colecției. Fiecare își spune partea ei din povestea copilăriei regăsite, așa cum a mărturisește Ana Wagner că a visat-o dorit-o și, iată, realizat-o: „Îmi face de fiecare dată bine să-mi revizitez copilăria. Mă întorc astfel la sursa de Iubire în stare pură și de acolo, deseori, mă hrănesc. Cea mai puternică amintire cu care trecem prin viață este iubirea cu care, copii fiind, ne-au hrănit și ne-au ocrotit părinții și bunicii noștri. Viața însăși este o călătorie către tărâmul iubirii. Din prima zi în care vedem lumina zilei începe această minunată Aventură a vieții ce se naște din Iubire și se îndreaptă către Iubire, prin Iubire. Oare ce ar fi lumea în care trăim fără acest divin sentiment? Oare ce s-ar alege din copil dacă nu ar simți nicio clipă iubirea, hrana lui primordială? ”

Colecția „The Journey. The Childhood” conține, în prima ei formulă, 25 de piese (coliere, broșe, cercei, brațari, inele) toate realizate manual in tehnica picturii manuale. Montajul curajos și inedit al pietrelor prețioase cu porțelanul și metalul, culorile splendide și vii sunt cartea de vizită a designului acestei colecții. Astfel bijuteria a fost ridicata la rang de artă in care regăsiți o fărâmă din paradisul pierdut al copilăriei.

Despre Ana Wagner și Wagner Arte Frumoase și Povești

Absolventă a Academiei de Arte Frumoase din București, Ana Wagner este unul dintre artițtii plastici care au marcat, in ultimii ani, arta porțelanulului pictat din România. Ana Wagner este fondator și coproprietar, alături de sora ei, Irina Wagner, al atelierului și galeriei „Wagner arte frumoase și povești”.Ana Wagner este designerul creațiilor Wagner Arte pe care le execută alături de o echipă de artiști-colaboratori ai atelierului .

Ana iubește fantezia si rigoarea deopotrivă și asta se vede in produsele atelierului pe care îl conduce. Creația, crede Ana, nu înseamnă haos, nici boemă, ci presupune disciplină, ordine și profesionalism. Dupa cum rigoarea fără fantezie și fără sclipirea talentului este mediocritate pură, platitudine.

Marca ”Wagner Arte Frumoase si Povești” s-a impus pe scena manufacturilor românești prin poveștile așternute pe porțelanuri cu tehnici clasice de pictură manuală. Îmbinarea dintre rigoarea tehnicii handmade – mereu rafinată – și fantezia subiectelor este caracteristica mărcii Wagner. Anei ii place modestia manufacturierului sigur pe meseria lui și se bucură când aude că ”Wagner Arte Frumoase si Povești” este o mică victorie a frumosului într-o lume bântuita prea mult de prost gust si de urât.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.