Stiri, noutati | Salonul si Academia ,,LUDMILA BORDIANU” – Frumusețea la rang de Artă
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18866
post-template-default,single,single-post,postid-18866,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Salonul si Academia ,,LUDMILA BORDIANU” – Frumusețea la rang de Artă

In urma cu un an , in luna martie, au pornit in ,,Povestea Frumusetii” plini de entuziasm si emotii pentru a oferi o alta clasa si un alt confort clientilor. Un concept diferit si unic in Brasov, salon si academie , care raspunde cerintelor si nevoilor clientelor sau cursantelor. Tocmai pentru ca multi ani a cautat si nu a gasit acest concept, Ludmila Bordianu a reusit in orasul de la poalele Tampei, sa creeze un colt de rai, iar frumusetea sa devina pentru orice doamna sau domnisoara un stil de viata.

Cu ocazia implinirii unui an de activitate a Salonului si Academiei ,,Ludmila Bordianu,, a avut loc in data de 6 martie ”Ziua Usilor Deschise”, eveniment dedicat clientilor unde s-au oferit consultatii de specialitate, s-a prezentat gama de servicii oferite in cadrul salonului, dar si alte suprize precum tombole, oferte si promotii pregatite de echipa salonului pentru cei prezenti la aniversarea de un an.

Ludmila Bordianu , ce a insemnat pentru voi acest an?

~ Peste 50 de cursanti formati in domeniu Extensiilor de Gene , Make-Up si Stilizare Sprancene.

~ Peste 2.500 de clienti care ne-au pasit pragul , iar acest indice arata calitatea la superlativ si ca am reusit sa ne bucuram clientii cu servicii de clasa premium.

~ Am diversificat gama de servicii si anume Dermopigmentarea-sprancene, contur ochi si buze.

~ Am format o echipa profesionista de personal calificat in domeniul extensiilor de gene, hairstyle, make-up si asistent manager.

Astfel an de an vom face un bilant al realizarilor, ne vom propune noi obiective si vom oferi frumusete nelimitat, experiente inedite si rezultate uimitoare!” a declarat LUDMILA BORDIANU- fondatoarea Salonului si Academiei ,,LUDMILA BORDIANU”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.