Stiri, noutati | Ozonoterapia se poate face la Hotel Aro Palace Braşov!
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18848
post-template-default,single,single-post,postid-18848,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ozonoterapia se poate face la Hotel Aro Palace Braşov!

Ozonoterapia se poate face la Hotel Aro Palace Braşov!

Ozonarea este solicitatã în probleme articulare, reumatismale, stres si obosealã cronicã, dar si pentru energizarea organismului. Efectul ozonului in eliminarea toxinelor: Ozonul distruge rapid germenii patogeni, distruge moleculele toxinelor ingerate sau produse de catre corp, la fel cum in natura ozonul curata apele de poluanti, ingrasaminte, insecticide sau deversari acide.

O noua metoda moderna de tratament cu rezultate remarcabile intr-o gama larga de afectiuni este la moda printre vedete. Realizatoarea Tv Adela Diaconu prefera Ozonoterapia pentru ca te scapa de oboseala chiar daca ai o viata foarte activa.

”Imaginați-va ca aveti posibilitatea sa intoarceti timpul si, cu fiecare zi deveniti mai tanar: pielea dumneavoastra se tonifiaza, capata elasticitatea de alta data, nu va mai dor articulatiile, intreg organismul se reinnoieste si va simtiti intr-o forma perfecta. Iar acum imaginati-va ca toate acestea vi se pot intampla chiar acum, iar pentru aceasta nu trebuie sa inventati masina timpului. Se pare ca mecanismul de reintoarcere a sanatatii si a tineretii se numeste ozonoterapie si l-am descoperit la singurul hotel de 5 stele din Brasov”, a declarat producatorul TV, Adela Diaconu.

Terapia cu ozon poate fi o alternativă eficientă a tratamentului medicamentos pentru hernia de disc, dar și a altor afecțiuni din categoria reumatologie, precum spondiloză cervicală, artroză, lombo-sciatică, tendinită, discopatie, gonartroză, hematom, reumatism articular.

Ozonoterapia tratează și afecțiuni din sfera neurologică, precum astenia, depresia, scleroza multiplă, boala Alzheimer și poate fi recomandată și în recuperarea după un accident vascular cerebral. De asemenea, terapia cu ozon este indicată și în boli cardiace, cum este boala cardiacă ischemică. Terapia cu ozon aduce beneficii și în tratamentul eczemelor, furunculelor, micozelor, psoriazisului, herpesului, zonei zoster și atenuează vergeturile

Ozonul este utilizat cu succes pentru tratarea plăgilor infectate, complicate, la care se fac aplicaţii locale de ozon, pe plagă, în completarea tratamentului cu antibiotice, pentru hepatitele cronice cu virus C sau B, scleroza multiplă, hernia de disc lombară şi cervicală; sechele după hernie de disc operată, boli reumatismale, artrite şi artropatii, spondiloză, coxartroză, gonartroză, artrozele mâinii şi artroza de umăr, boli musculare, entorse, luxaţii, sechele după fracturi sau intervenţii chirurgicale ortopedice, complicaţii ale diabetului, boli vasculare periferice, boli inflamatorii cronice intestinale. Pentru bolnavii de cancer în orice stadiu, tratamentul cu ozon asigură protecţia organismului împotriva terapiilor agresive cu citostatice sau radiaţii, stimularea imunităţii produsă de ozon poate întârzia evoluţia bolii canceroase, prelungind viaţa bolnavului.

Vedetele, turistii si brasovenii se bucura de meniuri in totalitate Bio, pregatite de singura Lady Chef din Romania si din sud-estul Europei. Lady Chef Cornelia Ghisoi, printre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume. Aceasta a lansat un meniu recomandat celor ce pun accentul maxim pe sanatate si detoxifiere. O alta vedeta care apreciaza serviciile prestigiosului hotel brasovean este si Dana Savuica. De cate ori ajunge in orasul de la poalele Tampei, vedeta se cazeaza la Aro Palace si se relaxeaza la centrul wellness & spa din incinta complexului.

La Aro Palace puteti servi produse bio precum: tartine cu branza de capra, linii cu pasta de naut, pasta de masline cu usturoi si rosii cherry, crema de avocado cu somon fumme, tartine cu branza regina blue sunt doar cateva dintre preparatele realizate de singura Lady Chef din Romania, Cornelia Ghisoi. Smothie-urile de banane, mere verzi, menta sau fructe de padure, banane, precum si de patrunjel verde, mere si menta sunt cele mai cerute si preferatele clientilor pentru doza de sanatate zilnica.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.