Stiri, noutati | 2018 este anul implicarii femeilor la viaţa publică si politică românească
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18839
post-template-default,single,single-post,postid-18839,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

2018 este anul implicarii femeilor la viaţa publică si politică românească

2018 ar putea fi anul în care femeile s-ar putea implica mult mai mult în politică, sunt de părere social-democratele braşovene. Ele s-au reunite, marţi seară la o şedinţă de bilanţ a organizaţiei lor municipale pentru anul trecut.

2017 a început cu un incendiu care a afectat un corp de clădire al Centrului de copii de la Brădet. OFSD Municipiu s-a mobilizat şi a strâns banii pentru seturi de tacâmuri, farfurii, pahare şi căni, produse de igienă personală, prosoape, cizme, ghete, toate produse noi. De-a lungul anului, doamnele şi domnişoarele au dăruit rechizite, haine şi dulciuri unor copii fără posibilităţi, iar o mamă singură a primit cadou chiar şi o maşină de spălat. Acţiunile de ecologizare sau conferinţele organizate au fost şi ele trecute în revistă la bilanţul organizaţiei.

“OFSD Municipiu va continua şi în 2018 agenda acţiunilor prin care ne dorim să fim cât mai aproape de braşoveni, iar acolo unde nu putem soluţiona nevoile lor, să sesizăm autorităţile. Este una dintre formele de a ne implica în viaţa comunităţii. În Organizaţia Femeilor Social-Democrate avem doamne capabile, cu profesii sociale prin care mereu sunt aproape de oameni precum doctoriţe, învăţătoare, profesoare, dar si antreprenoare de succes. Sunt persoane care îşi dăruiesc şi timpul liber pentru a realiza acţiuni sau evenimente pentru cetăţenii oraşului de sub Tâmpa.”, anunţă Maria Adela Diaconu, preşedintele organizaţiei de la municipiu.

La întâlnire au participat presedintele OFSD Braşov deputatul Roxana Mînzatu şi Lucian Pătraşcu, preşedintele Organizaţiei Municipale Braşov a PSD.

“Ne dorim ca acţiunile noastre să aibă o valoare politică. Vrem o vizibilitate sporită a Organizaţiei Femeilor Social Democrate Braşov, prin acţiuni în municipiu şi judeţ. Dacă prin acţiunile noastre completăm unde lipseşte ceva şi mai aducem şi lucruri în plus, vom reuşi. Avantajul va fi şi că doamnele şi domnişoarele se vor simţi încurajate să facă politică. Vrem mai multe colege, în OFSD”, declară deputatul Roxana Mînzatu

Braşovencele care îşi doresc să se implice, pot contacta organizaţia pe contul ei de Facebook https://www.facebook.com/ofsdbrasov/. Acolo sunt postate acţiunile precedente şi vor fi anunţate cele planificate pentru 2018.

1.jpg

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.