Stiri, noutati | Europarlamentarul Viorica Dăncilă gazda evenimentului “A celebration of Romania – 10 years in the EU”
Noutati, informatii utile, stiri interesante din viata vedetelor din Romania si nu numai.
Noutati Romania, stiri Romania
18823
post-template-default,single,single-post,postid-18823,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Europarlamentarul Viorica Dăncilă gazda evenimentului “A celebration of Romania – 10 years in the EU”

Europarlamentarul Viorica Dăncilă a fost gazda evenimentului “A celebration of Romania – 10 years in the EU” în Parlamentul European. Recepția a avut loc în cadrul sediului legislativului european, la Yehudi Menuhin place.

Ziua României a fost sărbătorită în avans la Parlamentul European, dar și 10 ani de integrare europeană. Europarlamentarul Viorica Dăncilă a vrut să marcheze aceste două evenimente foarte importante pentru noi, toți românii, într-un mod care să ne definească și mai mult ca popor.

La eveniment au participat ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, Reprezentantul Permanent al României la Uniunea Europeană, Luminița Odobescu, eurodeputatul Viorica Dăncilă, liderul delegației PSD din Parlamentul European, europarlamentarii S&D Claudia Țapardel, Emilian Pavel, Răzvan Popa, Maria Grapini, dar și alți membri ai PE.

Delegatia de brasoveni a reprezentat orasul de la poalele Tampei cu bucurie si mindrie la Bruxelles, la evenimentele prilejuite de Ziua Romaniei. Acestia au fost prezenti la invitatia europarlamentarului Răzvan Popa si au apreciat frumosul eveniment organizat de eurodeputatul Viorica Dăncilă cu prilejul Zilei Romaniei.

A fost o adevărată sărbătoare românească în Parlamentul European, unde muzica populară şi portul tradiţional au redat atmosfera de acasă.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.